Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Informatii livrare

          Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.incalzire-casa.ro se incadreaza intre 1 zi si 10 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in servere, In conditii speciale isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat national.

          Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata stabilita impreuna cu operator in urma confirmarii de procesare a comenzii. Produsele a caror valoare depaseste 1000 RON vor fi achitate in avans.

          Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

          In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul SC Geo_My Company Srl. Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

www.incalzire-casa.ro
Cont ING Bank: RO32 INGB 5506 9999 0052 7128
ING BANK - Sucursala Bucuresti


Livrarea se va face astfel:

  • livrarea produselor care se achita prin transfer bancar si au o valoare de peste 200 RON este GRATUITA , doar in Ilfov si Bucuresti, in limita a 100kg per colet;
  • livrarea produselor cu greutate maxima de 100kg care se achita in regim ramburs si au o valoare de peste 200 RON este GRATUITA, doar in Ilfov si Bucuresti;
  • pentru livrarea produselor cu o valoare mai mica de 200 RON, oriunde in tara, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Tarifele de transport sunt cele practicate de FAN COURIER (www.fancourier.ro), acesta fiind curierul folosit in mod curent pentru livrarea produselor cu greutatea mai mica de 100kg;
  • aceste conditii sunt completate de ofertele speciale de transport GRATUIT fara limita de greutate sau alte oferte de livrare personalizate conform caracteristicilor comenzii.


          Produsele a caror valoare depaseste 1000 RON cat si cele care beneficiaza de ofertele speciale de transport gratuit in toata tara vor fi achitate in avans datei de livrare.